Vårkänslor

Men snart är det ju äntligen vår! Fast det känns lite trögt just nu. Vi har ju haft ett par veckor med finväder här efter påsk men förra veckan var verkligen ett tillbakaslag. Kallt och frost på mornarna och häromdagen snöade det rejält. Fy så tråkigt. Men jag tröstar mig med att det snart är maj och att vårvärmen kanske kommer tillbaka snart! Vi har ju hunnit fixa lite i trädgården redan så nu är det bara att invänta temperaturen så att vi jan börja plantera lite blommor och sätta potatisen och lite andra grönsaker.  Snart så… Jag har börjat vårfixa lite inne istället. Edwin Långarm Klåfinger, som vi kallar honom för tillfället, försöker ju verkligen få tag i allt på fönsterbrädan just nu så jag har hängt upp lite blommor istället. Murgröna är också väldigt somrigt tycker jag så det passar ju jättebra. Jag har köpt jättefina kupor som jag har planterat murgrönan i och amplar i glas till orkidéerna. Jag var bara tvungen att köpa ett par fåglar också som ”bor” i kuporna. 

Det är så himla svårt att ta bilder i vardagsrummet. Speciellt mot fönstret eftersom vi inte har några taklampor så kommer ju nästan allt ljus utifrån. 

Annars har jag hämtat mig efter påskens hemska bakslag med maten. Jag gick ju upp 3 kg och har verkligen fått jobba för att komma tillbaka i ketos. Fast nu rullar det på ganska bra och det känns jätteskönt! Jag har gått från att ha en BMI på 36 och fetma klass 2 till 33 och bara klass 1. Hemskt ellerhur? Men det kommer att ta tid att gå ner så man får bara ha tålamod. Jag är ändå stolt över hur april har gått. Jag har promenerar mycket och jag kommer att ha gått 10 mil på en månad. Det känns riktigt bra. Speciellt med tanke på att mitt mål var att gå 200mil till 31/5 och det målet når jag nästan en hel månad tidigare än planerat.Jag ger mig själv en klapp på axeln och tar en kopp fettkaffe. 


Ha en härlig dag! 😊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s