Edwin

Jag måste ju visa fram underverket!

 Det här är Edwin!    Det är svårt att förstå att en liten människa faktiskt har legat i min mage. Ibland tror jag inte att han är en människa utan min lilla monsternäbis! Han är världens snällaste lilla pojke men bland blir han som ett litet monster som bara suger tag i allt han får tag i. 

 Typ… 

Närå, men han är ofta hungrig! Och det syns. Han växer som ogräs men är inte tjock utan lång och smal och bara lite stor för sin ålder. Edwin är nu 4 månader och föddes 1 juni. Tiden går otroligt fort när man ser hur han bara växer och växer. Just nu kretsar då största delen av mitt liv runt honom.  Men så är han ju världens finaste och gladaste lilla pojke oxå! 

 Kanske inte så konstigt att allt kretsar runt honom då mitt liv inte består av så mycket annat just nu. Försöker dock pyssla lite här hemma och blev klar med hans rum härom veckan. Eller klar och klar. Det ändras ju hela tiden utifrån behoven men nu får det nog vara såhär ett litet tag iaf. 😊  

    
Byrån har jag målat själv. Blev väldigt nöjd med resultatet. Färgerna blandade jag själv och tog utgångspunkt i ljusslingan. 

 Egentligen är jag lite märkesfixerad och när det gäller barnsaker så finns det så sjukt mycket som man vill ha. Jag kan äta nudlar i 3 mnd bara jag får köpa den väskan eller den tapeten men sen jag flyttade till Sverige så funkar inte det. Både för att Anders blir lite galen om jag slänger ut pengar på onödiga saker men oxå för att lönen inte tillåter utsvävningar längre. Speciellt inte mammapengen. Det är trist och lite jobbigt men samtidigt så sporrar det en till att bli lite extra kreativ eftersom man vill ju gärna ha fint hemma ändå. Jag har valt att lägga pengarna på tapeten och förhoppningsvis blir det en fin lampa eller två oxå. Man får helt enkelt prioritera. Nu kommer jag att ta en liten paus i rumsfixandet ett tag. Det närmar sig ju jul! På nåt sätt känner jag att jag blir lite påtvingad julstämningen i år. Det är en julsång här, en bloggande syster där och köttbullsmacka i bebisgruppen. Men stämningen är inte riktigt där än. Snart är det oktober och då får man lov att börja!  Jag brukar börja med att höstpynta så länge och läsa gamla jultidningar och dricka te. Bjuder på en bild på fjolårets gran så länge.  

 
Trevlig kväll! 

// Lena Theres

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s